درباره ما

اولین ترشی فلفل مایع در ایران

محصولاتِ بم فل در محیطی کاملاً بهداشتی تحت نظارت مسئول فنی (کارشناس مواد غذایی) و طیِّ فرایند پخت، تولید و بوسیله دستگاه ها و ماشین آلات مربوطه بسته بندی و به بازار عرضه می شود.در حالِ حاضر بم فل در سه طعمِ فلفل قرمز، فلفل سبز، و انبه تولید شده، و در آینده نزدیک و برنامه ریزی های انجام گرفته انواع دیگری از این محصول به بازار معرفی می گردد.بم فلِ قرمز و سبز را می توان علاوه بر مصرف بر روی خوراکیهای سنتی و فست فودها، بعنوان طعم دهنده قوی در فرایندِ پختِ انواعِ غذاهای خورشتی، کبابها، مرغ سوخاری و غیره استفاده نمود.همچنین تزریقِ بم فل در قسمتهای گوشتیِ مرغ، بوقلون و ماهی، جهتِ طعم دار کردن، سه ساعت قبل از پخت، موجبِ  حذفِ کلیه بوهای نامطبوع آن می شود.نظر آقای خضری نژاد، ابداع کننده و تولید کننده بم فل در خصوص کسانیکه برای اولین بار بم فل را تست میکنند هم شنیدنیست:

کسانیکه برای اولین بار محصولاتِ بم فل رو تست می کنند، واکنشِ جالبی دارند: اکثراً ابروشون بالا میره و یا سرشون رو به نشانه تایید تکون میدن!

دیدگاهی وجود ندارد

با عرض پوزش، فرم نظر در این زمان بسته شده است.

Call Now Button